Adana Demirspor Taha Yalçınel'i Transfer Etti

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Taha Yalçınel ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.İkinci yarının hazırlıklarını...

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Taha Yalçınel ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

İkinci yarının hazırlıklarını Antalya Side’de sürdüren Adana Demirspor ilk transferini gerçekleştirdi. Karşıyaka’nın ön liberosunda görev yapan Taha Yalçınel, kendisini mavi-lacivertli renklere bağlayan mukaveleye 1.5 yıllık imza attı.

Adana Demirspor’un Antalya kampına katılan Taha, “Camiası ve taraftarının Türkiye’de tartışılamayacağı bir kulübe geldiğim için ne kadar sevindiğimi anlatsam az olur. Çok kaliteli bir kadrodan oluşan Adana Demirspor’umuza geldiğim ilk saatlerden itibaren çok ısındım” dedi.

Reklam
Reklam

Daha önce mavi-lacivertli formayı giyen futbolcu ağabeyleri ve arkadaşlarına Adana Demirspor ile anlaştığını ilettiğini belirten Taha, “Ben 90 dakika koşan, çok fazla mücadele eden bir futbolcuyum. Bu nedenle arkadaşlarıma transferimi söylediğimde bana, 'Adana Demirspor tam senin futbol oynayacağın bir kulüp. Çünkü taraftarı koşan ve mücadele eden futbolcuyu çok seviyor' dediler. Bu güzel sözleri duyduktan sonra Adana Demirspor’a imza attığım için bir kat daha mutlu oldum" diye konuştu.

Futbol Şube Sorumlusu Ramazan Çimen ise, “Biz kaliteli bir takımız. Aynı şekilde kaliteli bir oyuncuyu bünyemize dahil ettiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: