Adana Demirspor, Taraftarları Çaykur Rizespor Maçına Davet Etti

PTT 1. Lig’de Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü İzzettin Turgut, pazar günü 5 Ocak Stadı’nda...

PTT 1. Lig’de Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü İzzettin Turgut, pazar günü 5 Ocak Stadı’nda oynayacakları Çaykur Rizespor maçına bayan taraftarları davet etti.

İzzettin Turgut, yaptığı yazılı açıklamada, bayanları maraton tribününe ücretsiz olarak beklediklerini ifade etti. Sahalarında sezonun ilk karşılaşmasına çıkacaklarını hatırlatan Turgut, bayanların mavi–lacivertli ekibe destek vermesini istedi. Turgut, “Saat 20.00’de başlayacak maç öncesi, maraton tribünü kapısındaki görevliler, bayanların stada girişini çok titiz bir şekilde sağlayacaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

DEMİRSPOR’A KOMBİNE DESTEĞİ

Bu arada işadamları Dilaver Şaşkın ile Ahmet Yarar, Adana Demirspor Kulübü’nün satışa sunduğu kombine biletlerinden satın aldı. İşadamı Dilaver Şaşkın, Adana Demirspor’un Çaykurspor ile çok önemli bir müsabaka oynayacağını vurguladı.

Kentin gelişmesinde futbolun önemli bir faktör olduğuna işaret eden Şaşkın, “Yıllar sonra 1. Lig’e çıkan Demirspor’a bundan böyle daha çok sahip çıkmamız gerekiyor. Taraftarlarımızı yarın oynayacağımız maça davet ediyorum.” diye konuştu.

Mavi-lacivertli kulübün Amatör Spor Dalları Sorumlusu Ramazan Çimen ise katkıları nedeniyle Dilaver Şaşkın’a teşekkür etti. Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü Casim Korkmaz’ı ziyaret eden işadamı Ahmet Yarar da mavi - lacivertli kulüpten 20 tane kapalı tribün bileti satın aldı. Yarar, bundan sonra da takımın yanında olacağını belirtti. Casim Korkmaz da Ahmet Yarar’a teşekkür etti.

Öte yandan, Adana Demirspor Kulübü Amatör Spor Dalları Yöneticisi Suat Kızıldağ da Bal Ligi takımlarından Kadirlispor’un sezon açılışı töreninde, kendilerine gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Kızıldağ, Kadirlispor’a yeni sezonda başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: