Adana Demirspor Teknik Direktör Yücel İldiz'le Anlaştı

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, Teknik Direktör Yücel İldiz ile 2 yıllık sözleşme...

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, Teknik Direktör Yücel İldiz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Daha önce de Adana Demirspor’un hocalığını yapan tecrübeli teknik adam Yücel İldiz'le resmi sözleşme, Kulüp Başkanı Mustafa Tuncel’in katıldığı törenle imzalandı. Törende konuşan Başkan Tuncel, "Adana Demirspor geçtiğimiz sene başarılı olmuştur. Bu başarıda emeği geçen Mustafa Uğur hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Demirspor’un bu sene daha da başarılı olması gerekiyor. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Yücel İldiz ile başarıya ulaşacağımız için anlaştık. Tecrübesi, kalitesi ve Adanalı olmasından dolayı bizler bu yola birlikte çıktık. Umarım bu yıl hedeflediğimiz Süper Lig’e çıkarız. 2 yıllık sözleşme imzaladık. Planlarımızı bir sonraki yıl Süper Lig’de olacak şekilde yaptık." dedi.

Reklam
Reklam

Uzun yıllar sonra tekrar memleketinde görev yapacağı için heyecanlı olduğunu aktaran Yücel İldiz, başarılı olacağına inandığı için yönetimin teklifini kabul ettiğini söyledi. Camiayla birlikte takımın hedefine ulaşması için elinden geleni yapacağını dile getiren Yücel İldiz, yardımcılıklarının Cüneyt Dumlupınar, İbrahim Öğrenci ve Bayram Toysal’ın yapacağını bildirldi. Adana Demirspor’un başarılı olacağını vurgulayan İldiz, “Bunun için elimizden geleni yapacağız. İlk olarak takımda kalacakları kararlaştırıp, transfer çalışmalarımızı başlayacağız. Önceki yıllarda da Demirspor'da görev yaptım. İstanbul'da arkadaşlarımız, ‘ne olacak bu Adananın hali. Süper Lig'de neden takımınız yok.’ diye soruyor. İnşallah bu vesileyle Adana Demirspor'u Süper Lig'e yükselterek, bunu başaracağız."

Konuşmaların ardından İldiz kendisini 2 yıllığına mavi-lacivertli takıma bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: