Adana Demirspor Transferde Gaza Bastı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’da iç transfer çalışmaları sürüyor. Yapılan görüşmelerin ardından Soner...

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’da iç transfer çalışmaları sürüyor. Yapılan görüşmelerin ardından Soner Ergençağ ve Erçağ Evirgan ile sözleşme yenilendi.

Yeni sezonda hedefini yüksek tutan Mavi Şimşeklerde, Teknik Direktör Güvenç Kurtar’ın yönetime sunduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmaları da sürüyor. İç transferde yapılan görüşmelerin ardından Soner Ergençağ ve Erçağ Evirgan ile anlaşmaya varılarak, sözleşme yenilendiği bildirildi. Her iki futbolcu için de Aytaç Durak Tesisleri’nde imza töreni gerçekleştirildi. Törene, Kulüp Basın Sözcüleri İzzettin Turgut ve Casim Korkmaz ile birlikte Amatör Spor Dallarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Suat Kızıldağ ve Yurt Dışı İlişkiler Sorumlusu Yücel Tekcan da katıldı.

Reklam
Reklam

2013 yılında sözleşmesi sona erecek olan Soner Ergençay, yeni sezonda da mavi-lacivertli formayı giyeceği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Bank Asya 1. Lig’de bizleri birbirinden zorlu maçlar bekliyor. Lige en iyi şekilde hazırlanarak, alacağımız başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerimize çekmek istiyoruz” dedi.

Erçağ Evirgen de, kulübüyle yeniden anlaştığı için mutlu olduğunu dile getirerek, yeniden Adana Demirsporlu taraftarların önüne çıkacağı günü şimdiden heyecanla beklediğini anlattı. Evirgin, “Şampiyonluk yaşadığımız kulübümüzde yani yuvamıza kalmak son derece sevindirici. Hep birlikte daha iyi işler yapacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: