Adana Demirspor'a kombine bilet desteği

Acıbadem Adana Hastanesi 7 adet kombine bilet alarak Adana Demirspor'a katkıda bulundu. Hastane Başhekim ve...

Acıbadem Adana Hastanesi 7 adet kombine bilet alarak Adana Demirspor'a katkıda bulundu. Hastane Başhekim ve Direktör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kibar Demirspor'a başarılar diledi.
Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Adana Demirspor'a destek devam ediyor. Acıbadem Adana Hastanesi yönetimi, Adanaspor'dan sonra Demirspor'dan da 7 adet kombine bilet alarak Adana takımlarına destek oldu.
Acıbadem'in kaliteli sağlık hizmeti veren bir değer olmasının yanında sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya çalıştığını belirten Kibar “Biz hastanecilik hizmetlerinin yanı sıra Adana'nın daha yaşanılır bir kent olması yolunda atılan her adımda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz