Adana Demirspor'a Tatlılı Moral Ziyareti

Süleyman CÜZDAN/ADANA, Aytaç Durak Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Adana Demirsporlu futbolcuları ve teknik heyeti antrenman sırasında ziyaret eden Vali Büyük, yönetim kurulu

Süleyman CÜZDAN/ADANA, Aytaç Durak Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Adana Demirsporlu futbolcuları ve teknik heyeti antrenman sırasında ziyaret eden Vali Büyük, yönetim kurulu ile birlikte mavi lacivertlilerle bir süre sohbet ederek tatlı ikram etti, daha sonra yapılan antrenmanı izledi.
Adana Demirspor'u çok başarılı bulduğunu belirten, Vali Büyük, "Şampiyonluk yolunda çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyorsunuz. Sizin şampiyonluğunuz ve başarınızla birlikte Adana da büyüyecektir. Kalbimiz hep sizinle olacak. Bu güzel şehrimize galibiyetle gelip, sizleri sevip, gönül verenleri mutlu etmenizi bekliyoruz. Her şeyimizle takımın yanında olacağız bunu belirtmek isterim. Tüm şehir birlik ve beraberlik içinde bütünleşti. Bu da şehirde önemli bir heyecan oluşturdu. Gençlerimize, hocalarımıza güveniyoruz. Ben ümitliyim, inşallah gelecek sene Süper Lig'de takımımızla devam edeceğiz" dedi.
Ziyaretin kendilerine moral olduğunu ifade eden, Demirspor teknik tirektörü Ünal Karaman ise, "Osmanlıspor deplasmanına kazanmak için gideceğiz. Takım olarak maça eksiksiz olarak hazırlandık. Biz deplasmana, saha içerisindeki oyuncular kadar, bir yumak insan gideceğiz ama milyonlarca Adanalının yüreğini götüreceğiz, onlar için mücadele edeceğiz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından takım kaptanı Yiğitcan Erdoğan'a tatlı yediren Vali Büyük, antrenman öncesinde ise mavi lacivertli kafile ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: