Adana Demirspor'da Bilet Fiyatları Düşürüldü

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un yönetim kurulu, Pazar günü sahalarında yapacakları MKE Ankaragücü maçının bilet fiyatlarında 5'er TL indirim

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un yönetim kurulu, Pazar günü sahalarında yapacakları MKE Ankaragücü maçının bilet fiyatlarında 5'er TL indirim yaptı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, ligde aldıkları başarılı sonuçların tüm camiayı mutlu ettiğini ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

"Bu çıkışımıza pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız MKE Ankaragücü maçıyla devam etmek istiyoruz. Her zaman olduğu gibi bu müsabakada da büyük taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Yönetim kurulu olarak bu karşılaşmanın bilet fiyatlarında indirim yaptık. Hep birlikte el ele verip kenetlenerek hedefimize koşacağız. Maraton tribünü 15 TL'den 10 TL'ye, kale arkası 10 TL'den 5 TL'ye, kapalı üst tribün 25 TL'den 20 TL'ye, kapalı alt tribün ise 20 TL'den 15 TL'ye düşürüldü."

Reklam
Reklam

Muhabir: Volkan Kaşık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: