Adana Demirspor'da 'ercan Albay' Dönemi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adana Demirspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adana Demirspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta yeni yönetimini seçen Mavi Şimşeklerde teknik ekipte de kan değişimine gidildi. Daha öncede Adana temsilcisini çalıştıran Ercan Albay ile 1.5 yıllık sözleşme imzalanırken, 'yeni dönem' de başlamış oldu.

Yeni sezona 'şampiyonluk' parolasıyla başlamasına rağmen, ardı ardına gelen kötü sonuçlarla birlikte bu hedefinden uzaklaşan ve ancak bu iddiasından vazgeçmeyen Mavi-Lacivertlilerde yeniden yapılanma süreci devam ediyor. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen 'Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı' ile birlikte yeni başkanını seçen Adana Demirspor'da, Mehmet Gökoğlu'nun 'başkanlık' görevine getirilmesinin ardından, teknik heyette de görev değişimi yapıldı. Buna göre bir dönem Adana temsilcisini çalıştıran Ercan Albay ile yeniden anlaşmaya varılırken, kendisiyle de 1.5 yıllık resmi sözleşme imzalandı.

Reklam
Reklam

Kulüp Binası'nda gerçekleştirilen törende Armağan Bozkaya'dan görevi devralan Albay, "Adana Demirspor'da bize ihtiyaç duyulduğu her an görevi kayıtsız şartsız kabul ederiz. Hep birlikte omuz omuza vererek geçmişte yaşadığımız başarının daha da fazlasını ortaya koyacağız. İlk etapta oyuncularımla bir araya gelip kafamızdaki oyun sistemi ve şablonu konuşacağız" dedi. Armağan Bozkaya ise, yeni görevi nedeniyle Ercan Albay'a teşekkür ederek, başarıya da hep birlikte ulaşılacağına inandığını dile getirdi.

Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu da, yönetim olarak belirlenen hedeflere ulaşılabilmesi noktasında teknik direktörlük görevine Ercan Albay gibi deneyimli ve başarılı bir ismin getirilmesi noktasında görüş birliğine vardıklarını ve bu konuda da gerekli adımları atarak, Albay ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti. Gökoğlu, "Ercan Hocamıza teklif götürdüğümüzde maddi konulara hiç değinmeden kayıtsız şartsız bu teklifimizi kabul etti. Daha öncede camiamıza şampiyonluk yaşatan hocamıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca teknik ekibimizde görev yapacak olan antrenörümüz Arman Bozkaya'ya da zor bir süreçte üstlendiği görevden dolayı teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: