Adana Demirspor’dan Başkan Öztürk’e Ziyaret

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un yeni yönetimi Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ü ziyaret...

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un yeni yönetimi Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ü ziyaret etti.

Demirspor yönetimini makamında kabul eden Başkan Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öztürk, “Geçmişinde büyük başarılara imza atmış ve şehrin sembollerinden biri haline gelen Adana Demirspor’a yeni yönetimi idaresinde başarılar diliyorum.” dedi. Yeni yönetimin çok önemli bir dönemde göreve seçildiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Öztürk, öncelikle yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. Adana’nın kendi takımlarına elbirliğiyle destek olması gerektiğini ifade eden Başkan Öztürk, “Bizler yerel yönetimler olarak gücümüz nispetinde takımlarımıza her türlü desteği vereceğiz. Sizler ve teknik kadro başta olmak üzere tüm futbolcularımızdan da beklentimiz kendilerine güvenen taraftarları mahcup etmeyecek başarılara imza atmalarıdır.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Demirspor Yönetim Kurulu Başkanı Önder Serin, beraberindeki yönetim kurulu üyelerini tanıtarak başladığı konuşmasında çalışmaları hakkında Başkan Öztürk’e bilgi verdi. Serin, “İlk etapta görev bölümü yapıp, transfer komitesini oluşturduk. Güvenç Kurtar ile anlaşarak teknik direktörlük görevine getirdik. Takımı Bolu’ya kampa gönderdik. Alt yapıda çok önemli değişikliklere gittik. Teknik kadromuzun tüm alacaklarını ödedik. Alt yapı antrenörlerimiz Adana ve ilçelerinde çok detaylı bir çalışma yaparak, takımımıza yetenekli futbolcular kazandırmaya çalışacak. Herkese eşit mesafede olacağız.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: