Adana Demirspor'dan Çelikcan Ve Zenbilci'ye Ziyaret

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin ve yönetim kurulu üyelerinin Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin ve yönetim kurulu üyelerinin Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci'yi ziyaret ettikleri bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, mavi-lacivertli Kulüp Başkanı Önder Serin, 2. Başkan Ali Uğur Akbaş, As Başkan Aziz Kaya, Basın Sözcüleri İzzettin Turgut, Casim Korkmaz ve amatör spor dallarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Ramazan Çimen, Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Çelikcan, yeni sezonda Adana Demirspor'a başarılar dilediğini belirtti.

Reklam
Reklam

Kulüp Başkanı Önder Serin ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci'yi ziyaret etti. Buradaki ziyarette de Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin, Zenbilci'ye transfer çalışmaları ve Bolu kampı hakkında bilgiler verdi.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci de mavi-lacivertli kulübe yeni sezon için başarı dileğinde bulundu.

Kulübü Başkanı Önder Serin ve yönetim kurulu üyeleri Çelikcan ve Zenbilci'ye plaket de verdi.

Muhabir: Volkan Kaşık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz