Adana Demirspor'dan Taraftarlara Tahrik Uyarısı

ADANA Aydoğdu şöyle konuştu "Pazar günü kendi seyircimiz önünde önemli bir maça çıkacağız. Amacımız bu maçı da kayıpsız atlatıp yolumuza

ADANA Aydoğdu şöyle konuştu "Pazar günü kendi seyircimiz önünde önemli bir maça çıkacağız. Amacımız bu maçı da kayıpsız atlatıp yolumuza devam etmektir. Maç günü Adana Demirspor taraftarlarına yakışır şekilde hareket edelim istiyoruz.. Sizlerden tek isteğim 90 dakika boyunca sadece takımımıza destek olmanız ve rakip takım taraftarlarıyla münakaşaya girmemenizdir..
İster istemez rakip takım Taraftarları sizi tahrik edecektir, lütfen bu tahriklere kapılmadan sadece işimize bakalım.. Unutmayalım ki bizim bundan sonrada iç saha da çok önemli maçlarımız olacak, bu maçlar öncesinde çok dikkatli olup ceza almamamız gerekiyor..
Bizim yolumuz 'Süper Lig' yolu.. Amacımız 20 yıldır yer alamadığımız ve olmamız gereken yerde olmaktır.
Bir kez daha üstüne basa basa söylüyorum; 'Pazar günü kulaklarımızı tahriklere kapatalım. Adana Demirspor'umuz için görmeyelim, duymayalım, sadece takımımızı düşünelim."

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: