Adana Demirspor'dan Vali Coş'a Ziyaret

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor Başkanı Önder Serin ve yönetim kurulu üyeleri Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor Başkanı Önder Serin ve yönetim kurulu üyeleri Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etti.

Vali Coş, ziyarette yaptığı konuşmada, kongre sürecinde bazı kırgınlılar ve dargınlıkların olabileceğini belirterek, yönetim kuruluna düşen görevin ise bu kırgınlıkları kaldırarak, kardeşlik ortamını sağlaması olduğunu söyledi.

Adana Demirspor'un kongre sürecinde kendisiyle ilgili ortaya atılan bazı iddialara da değinen Coş, "Bazı kişiler kongre sürecinde yaşanan bazı sıkıntıların içine bizleri de dahil etmek istedi. Bu kişiler Adana Demirspor Kulübü üzerinden isim yapmak isteyen insanlar. Bu kişiler hakkında avukatımız aracılığıyla yasal yollara başvuracağız" dedi.

Reklam
Reklam

Adana Demirspor Başkanı Önder Serin de görev dağılımını yaptıktan sonra transfer çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, takımın da Bolu'da hazırlıklarını sürdürdüğünü, hazırlık dönemini en iyi şekilde geçirmek istediklerini söyledi.

Başkan Serin ziyaret sonunda Vali Coş'a Adana Demirspor tespihi hediye etti.

Muhabir: Adana/Anıl Bağrık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: