Adana Demirsporlu Oyunculardan Antrenmana Çıkmama Kararı

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'da futbolcular alacakları ödenmediği için antrenmanlara çıkmama karar aldı. Teknik...

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'da futbolcular alacakları ödenmediği için antrenmanlara çıkmama karar aldı. Teknik Direktörü Mustafa Uğur, yönetimin iyi imkanlar sunduğunu ancak oyuncuların katı davrandığını söyledi.

Adana Demirspor’lu oyuncular, alacaklarını alamadıkları gerekçesi ile bugün Aytaç Durak Tesisleri’nde yapılacak antrenmana aldıkları karar ile çıkmadı. Lokum FM’de Abdullah Ay’ın sunduğu, eski milli futbolcu Reşat Yılmaz’ın yorumladığı ‘Sevdamız Futbol’ programına telefon bağlantısı ile katılan Mustafa Uğur, oyuncuların antrenmana katılmaması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Reklam
Reklam

Müsabakadan sonra oyuncuların hep birlikte aldıkları karar ile antrenmana çıkmadığını ifade eden Uğur, “Antrenmana çıkmama kararları bugün de hala devam ettiriyorlar. Yönetim kurulu yapabileceklerini oyunculara aktardı. Yani olabilecek imkanlarını sundu. Oyuncular şuanda kendi aralarında konuşuyorlar. Ondan sonra antrenmana çıkıp çıkmama konusunda karar verecekler” dedi.

Deneyimli hoca yaşananların futbol takımları için çok hoş olmadığını vurgulayarak, “Bunlar sıkıntılı süreçler geçtikten sonra arzu ettiğimiz huzur ortamının bozulmasına neden olabilecek olaylar. Tabi ki ben şahsım adına bundan çok üzgünüm. Bunu açık yüreklilikle söyleyebilirim. Hiçbir zaman ne yönetimin tarafında ne oyuncuların tarafında oldum. Ben adaletli olan bir insanım” diye konuştu.

Adana Demirspor’da geldiği günden bu yana oyuncuların haklarını savunduğunu kaydeden Uğur, “Geldiğimiz bu noktaya kadar da çok ciddi bir şekilde savundum. Yönetim kurulu dün yapabileceği imkanları sundu. Oyuncuların alacağının 3’te 2’sini nakit veriyorlar. 3’te 1’ini şubat ayına çek veriyorlar. Aslında güzel bir imkan. Ama oyuncu grubumuz biraz daha katı davranıyor. Yada bizden farklı düşünüyor. Takibi hoş olmadı. Keşke onların hakkını savunduğumuzda her şeyi bir anda çözebilseniz. Türkiye şartlarını düşünürseniz her şey bir anda çözülmüyor. Ama yönetim kurulu çözmek için büyük bir gayret gösteriyor. Bu bağlamda elimiz kolumuz bağlı duruyoruz. Çok üzgün olduğumu söyleye bilirim. Bu kadar başarılı sonuçlar alınırken iki gündür antrenmana çıkmayan bir teknik direktör konumundayım. Hiçbir zaman ne yönetimin tarafında ne oyuncuların tarafında oldum. Ben adaletli olan bir insanım” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Mustafa Uğur, oyuncuların profesyonellik gereği pazar günkü Samsunspor maçına çıkarak oynayacağını, ancak asıl merak konusunun antrenmansız nasıl bir performans ortaya koyacakları olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: