Adana Emniyet Müdürlüğünde Terfi Heyecanı

 Adana Emniyet Müdürlüğünde 2013 yılı terfi döneminde bir üst rütbeye terfi eden 44 müdür, amir ve komisere törenle yeni rütbeleri takıldı.

Adana Emniyet Müdürlüğünde 2013 yılı terfi döneminde bir üst rütbeye terfi eden 44 müdür, amir ve komisere törenle yeni rütbeleri takıldı. Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, eşi Aylin Coş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ve terfi edecek polis memurları ile ailelerinin katıldığı Adana Polisevi'ndeki törende, terfi eden bütün polis memurlarını tebrik etti. Coş, terfi eden polislerin başarılarının bundan sonraki görevlerinde de artarak devam etmesini dileyerek, "Aslında önemli olan rütbe kadar o rütbelerin gereğinin yerine getirilip getirilmediği, sorumlulukların ifa edilip edilemediğidir" şeklinde konuştu. Adana'da polis teşkliatının, birçok önemli görevde vatandaşın huzuru, güvenliği ve kamu düzeninin korunması için olağanüstü gayret sarf ederek, her türlü zor şartlarda vazifesini en iyi şekilde yaparak, huzur ve güvenliği en üst düzeyde sağladığını ifade eden Coş, şunları söyledi: "Sizlerin temsil ettiği değerli emniyet mensuplarımız sayesinde Adana giderek artan seviyede huzurlu ve güvenli bir kenttir. Bu olguyu daha da güçlendirmek için hepimiz hep beraber bir ekip anlayışı içerisinde gece-gündüz görev yapmak durumundayız. Görevimizi, elimizden gelen her türlü imkanı kullanmak suretiyle en iyi şekilde yerine getireceğiz. Emniyet teşkilatımız, özellikle son dönemlerde yoğun bir tempo ve yoğun bir gayret içerisinde çalışmalarını yürüttü ve çok başarılı görevler yaptı. Tabii bu görevlerin gerçekleştirilmesinde onlara en büyük güç kaynağı olan da o arkadaşlarımızın ailesidir." Toplumda huzurun ve güvenin sağlanmasıyla diğer gelişmelerin de buna bağlı olarak gerçekleşeceğini dile getiren Coş "Asayişi bozuk olan, huzuru, güvenliği, can ve mal emniyeti, kamu düzeni olmayan, yarım saat sonra ne olacağı bilinmeyen bir yerde ne üretim, ne yatırım, ne yatırımcı, ne istihdam olur. Bırakın buralarda bunların olmasını doğru dürüst diğer kamu hizmetlerini bile vermek mümkün olmaz. Huzurun, asayişin temini her zaman en önemli devlet hizmetlerinden birisidir. Kesintisiz bir şekilde bu hizmetin sürdürülebilmesi lazım" dedi. Emniyet Müdürü Gürkan da her türlü zorlu şartlarda çalışan polis teşkilatında bir üst rütbeye terfi eden polisleri tebrik ettiğini kaydetti. Konuşmaların ardından bir üst rütbeye terfi eden 44 müdür, amir ve komisere rütbeleri Vali Coş, Gürkan ve polislerin eşleri tarafından takıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: