Adana Emniyet Müdürü Avcı'ya Dernek Ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Plaket

Adana'da bazı dernek ve sivil toplum kuruluşu üyeleri Emniyet Müdürü Mehmet Avcı'yı ziyaret ederek, başarı...

Adana'da bazı dernek ve sivil toplum kuruluşu üyeleri Emniyet Müdürü Mehmet Avcı'yı ziyaret ederek, başarı plaketi verdi. Köprü Yardımlaşma Derneği Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım, Avcı ve ekibinin çalışmalarıyla kendilerini güvende hissettiklerini belirterek, teftiş kurulundaki yeni görevinde başarı diledi.

Adana Sevdalıları Platformu Başkanı Neşet Özsayın, Köprü Yardımlaşma Derneği Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ersin Güluçar, Emniyet Müdürü Mehmet Avcı'yı ziyaret etti. Gülulçar, Avcı'nın Adana'yı iyi bilen başarılı bir müdür olduğunu, uyuşturucu, terörle mücadele ve güvenlik konusunda yaptığı üstün çalışmalardan dolayı tebrik etti. Güluçar, Avcı'yı salı günü Seyhan Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Gaziler Haftası'na davet etti. Ersin Güluçar, Avcı'nın molotof kokteyli ile ilgili haklı çıkışı ve terör konusundaki azmi ve başarısından dolayı başarı plaketi de verdi.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürü Mehmet Avcı ise "Amacımız bize verilen görevi en iyi şekilde yapmaktır. Ziyaretinizden büyük mutluluk duydum, teşekkür ederim." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: