Adana için birlik oldular

11 ayrı Çalışma Grubu’nun yeraldığı çalıştayda en duygulu konuşmayı bedensel engelli Zekeriye Ünal yaptı.

Tekerlekli sandalyesi ile geldiği çalıştaya büyük katkı sağlayan Ünal’a, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yakın ilgi gösterdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen ve kentin tüm dinamiklerinin katıldığı “Adana’nın Geleceği Stratejileri Çalıştayı”, çalışma gruplarının, sorunların tespiti ve çözüm önerileri görüşmeleri ile tamamlandı.

“Adana’da İşsizliğe Çözümde Mesleki Eğitim Paneli”nden sonra, “Adana’nın Geleceği Stratejileri Çalıştayı” ile Valilik başta olmak üzere ilçe belediyeleri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, meslek odaları ile sivil toplum kuruluşlarını aynı çatı altında buluşturan Büyükşehir Belediyesi bir ilk’e daha imza attı.

Reklam
Reklam

31 Mayıs – 1 Haziran 2011 tarihleri arasında organize edilen çalıştayda “Adana’nın geleceği için projeler üreten” “Çalışma Grupları”nı ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Bu tür organizasyonların açış konuşmaları çok kabalalık olur, daha sonra ilgi azalır. Ama sizler 120 kişi ile çalışmalarınızı yoğun şekilde sürdürdünüz. Muhteşem bir çalışma sergilediniz. Bu organizasyonla Adanalının biraraya gelebileceğini gösterdik. Adana’nın geleceğinin şekillendirileceği bu tür toplantılara devam edeceğiz. Bizlere destek olan Valiliğimize, belediyelerimize, meclis üyelerimize, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine, meslek odaları ve sivil toplum kuruluş temsilcilerine teşekkür ediyorum” dedi.

ZEKERİYA ÜNAL’DAN DUYGULANDIRAN SUNUM... 11 ayrı Çalışma Grubu’nun yeraldığı çalıştayda en duygulu konuşmayı bedensel engelli Zekeriya Ünal yaptı. Tekerlekli sandalyesi ile geldiği çalıştaya büyük katkı sağlayan Zekeriya Ünal, engelliler için yapılması gereken projeleri bir bir sıraladı.

Reklam
Reklam

Yaptığı konuşmadan dolayı Zekeriya Ünal’a teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Muhteşem bir sunum yaptınız. Çözüm önerilerinin yaşama geçmesi için Komisyon kuracağız. Bu komisyona siz başkanlık yapın, ben de üyesi olacağım. Biz engelli vatandaşlarımız için Türkiye’de lider kentiz. Engelli Festivali dahil, engellilerimizin sorunlarının çözümü için her türlü çabayı sarf ediyoruz. Çalıştaydan çıkacak raporun yaşama geçirilmesi için de tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” şeklinde konuştu.

Daha sonra, “Adana’nın Geleceği Stratejileri Çalıştayı”na katılanlara Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz tarafından plaket verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz