Adana İdmanyurdu Kazanmayı Hazırladı

Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi Klasman Grubu'nda 'zirve' mücadelesi veren Adana İdmanyurdu, sahasında konuk ettiği...

Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi Klasman Grubu'nda 'zirve' mücadelesi veren Adana İdmanyurdu, sahasında konuk ettiği Fomget Gençlik ve Spor'u 3-0'lık skorla mağlup edip, 'galibiyet hasreti'ni dindirdi. Maçı Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz da takip etti.

İki takım arasında Gençlik Stadı'nda oynanan ve yoğun ilgi gösterilen karşılaşmayı Kulüp Başkanı Metin Taylancı ile birlikte izleyen Zihni Aldırmaz, amatör sporlara verdikleri desteğin süreceğini dile getirdi. Özellikle son dönemlerde Adana'nın sporun her branşında çok başarılı olduğuna dikkat çeken Aldırmaz, "Kadınlarımız hem futbolda, hem de basketbolda Türkiye ve Avrupa çapında başarılara imza atıyor. Bu sporcularımızla gurur duyuyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz yıllarda Adana'dan milli takımlara giden sporcu sayısının 20-25 olduğunu, bu sayının bugün 200'e ulaştığını vurgulayan Zihni Aldırmaz, "Büyükşehir Belediyesi olarak sporun altyapısına çok önem veriyoruz. 113 bin500 gencimize spor yaptırıyoruz. 48 yüzme havuzumuz ve 21'i tribünlü 38 stat gençliğimizin hizmetinde. Sarıçam ve Güney Seyhan'daki spor salonlarımız tamamlandı ve önümüzdeki günlerde gençlerimizin hizmetine girecek" ifadesini kullandı.

TAYLANCI'DAN ALDIRMAZ'A TEŞEKKÜR

Özellikle son dönemlerde Büyükşehir Belediyesi'nden çok önemli destek aldıklarını dile getiren Adana İdmanyurdu Kulüp Başkanı Metin Taylancı, bunun Zihni Aldırmaz'ın spora bakış açısından kaynaklandığı yorumunda bulundu. Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ile Adana'daki amatör spor kulüplerinin ve amatör sporcuların büyük çıkış yakaladığını kaydeden Taylancı, "Başkanımız Sayın Aldırmaz'ın verdiği desteklerle ayakta kalabiliyoruz. Sayın Başkanımızın katkıları olmasa liglere dahi katılamayız. Bizleri destekleyen ve maçta dahi yalnız bırakmayan Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: