Adana İdmanyurdu Umudunu Kaybetmiyor

Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi Klasman Grubu'nda mücadele eden Adana İdmanyurdu, 2-2 eşitlikle sonuçlanan İzmit...

Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi Klasman Grubu'nda mücadele eden Adana İdmanyurdu, 2-2 eşitlikle sonuçlanan İzmit Belediyespor maçına rağmen umutlar sürüyor. Kulüp Başkanı Metin Taylancı, sadece önemli bir avantajı kaybettiklerini, her şeye rağmen grubu 'lider' olarak tamamlayacaklarını iddia etti.

Grubun zirvesini yakından ilgilendiren ve hakem hatalarının damgasını vurduğu Adana İdmanyurdu-İzmit Belediyespor maçının yankıları sürüyor. Maç sonrasında karşılaşmanın orta hakemi Caner Ak'a büyük tepki gösteren, Adana İdmanyurdu Kulüp Başkanı Metin Taylancı, müsabakanın ardından yaşanan olaylar için Adana kamuoyundan özür diledi. Maç sonrası Adana'ya hiçte yakışmayan görüntülerin oluştuğu yorumunda bulunan Taylancı, karşılaşmanın hakemlerine adeta ateş püskürdü.

Reklam
Reklam

Taylancı, "Maçı izleyenler gördüler ki, rakibimiz karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyduk. 2-1 önde olduğumuz bir karşılaşmada uzatma bölümlerinde kalemizde gördüğümüz golle sahadan beraberlikle ayrıldık. Sonuçta henüz hiçbir şey bitmiş değil. Sadece önemli bir avantajı kaybettik. Şu anda rakibimizle aynı puandayız ve averajla ikinci sırada bulunuyoruz. Bugüne kadar sahada büyük bir özveriyle mücadele eden sporcularımızla gurur duyuyoruz. Önümüzde oynayacağımız 5 maçlık bir seri var. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirip, ligin zirvede tamamlayacağımıza inanıyorum" dedi.

Bu hafta sonu İstanbul deplasmanında Çamlıcaspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını hatırlatan Metin Taylancı, kısıtlı bir kadroyla ligde mücadele ettiklerini, ancak her şeye rağmen bu maçı kazanıp, yollarına devam edeceklerini dile getirdi. Dün Gençlik Stadı'nda oynanan ve 2-2 sona eren İzmit Belediyespor maçını yöneten; Caner Ak, Hakan Akkol ve Şenol Yılmaz'dan oluşan hakem triosuna da tepki gösteren Taylancı, "Hakem arkadaşlar, sırf birilerinin gözüne girmek için bizleri harcamasın" ifadesini kullandı. Maçın gereğinden fazla uzatıldığını savunan Taylancı, "Tüm hakem camiasını ya da art niyetli hakemleri Allah'a havale ediyorum" diyerek tepkisini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: