Adana İdmanyurdu Yeni Sezona Hazırlanıyor

Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi takımlarından Adana İdmanyurdu’nda yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Transfer çalışmalarına da...

Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi takımlarından Adana İdmanyurdu’nda yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Transfer çalışmalarına da ağırlık veren Güney temsilcisi, Gürcistanlı Tako Tamarıi’yi denemeye aldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) kamp dönemini tamamladıktan sonra Adana’ya geri dönen Adana İdmanyurdu, yeni sezon hazırlıklarını da kentte sürdürüyor. Teknik Direktör Adnan Avcu yönetimindeki antrenmanların, haftada 4 kez gerçekleştirildiği bildirildi. Bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Güney temsilcisi, diğer yandan da nokta transferler ile de kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor.

Reklam
Reklam

Gürcistanlı futbolcu Tako Tamarıi’yi Adana’ya davet ederek, denemeye alan Adana İdmanyurdu, söz konusu futbolcunun teknik heyet tarafından beğenilmesi halinde transferinin de gerçekleşeceği, bu konudaki son sözün de Teknik Direktör Adnan Avcu’da olduğu kaydedildi. Bugün takım ile birlikte ilk antrenmanına çıkan Gürcü futbolcu, Adana’yı çok sevdiğini ve transferinin gerçekleşmesi halinde de Adana İdmanyurdu’na uzun yıllar hizmet etmek istediğini söyledi. Öte yandan, Tako Tamarıi’nin aynı zamanda da Gürcistan Milli Takımı forması giydiği de kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: