Adana İl Halk Sağlığı Müdürü Uraldı oldu

Adana'da İl Halk Sağlığı Müdürlüğüne Dr. Cem Uraldı getirildi. Edinilen bilgiye göre, Sağlık Bakanlığının illerdeki...

Adana'da İl Halk Sağlığı Müdürlüğüne Dr. Cem Uraldı getirildi.

Edinilen bilgiye göre, Sağlık Bakanlığının illerdeki sağlık müdürlüklerini yeniden yapılandırması kapsamında Adana'da il sağlık müdürlüğü görevinden alınarak Ankara'ya alınan Dr. Aytekin Kemik'in yerine bir süre önce Kardiyoloji Uzmanı Dr. Selahattin Akyol getirilmişti.

Bakanlığın yeniden yapılandırılması kapsamında oluşturulan İl Halk Sağlığı müdürlüğüne ise daha önce Numune Hastanesi Seyhan Uygulama Hastanesinin yanısıra Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde de başhekimlik görevlerinde bulunan Dr. Cem Uraldı getirildi.

Reklam
Reklam

Sağlık İl Müdürlüğü Genel Sekreterliğine de halen atama yapılmadı. Genel sekreter, kamu hastanelerinin idaresinden sorumlu olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: