Adana Kasaplar Odasından Sıkı Denetim

Adana Perakendeci Kasaplar, Tavuk, Balıketi ve şarkütericiler Esnaf Odası Başkanı Saruhan Yağmur, Ramazan ayının yazın...

Adana Perakendeci Kasaplar, Tavuk, Balıketi ve şarkütericiler Esnaf Odası Başkanı Saruhan Yağmur, Ramazan ayının yazın en sıcak günlerine denk gelmesi nedeniyle halkımızın çekinmeden korkusuzca et, balık ve tavuk yiyebilmeleri için denetimlerini arttırdıklarını açıkladı.

Oda Başkanı Saruhan Yağmur, vatandaşlarımıza ihtiyacı olan gıdayı temiz ve sağlıklı olarak tüketebilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Tüketicilerin, sağlık açısından nereden olursa olsun hazır kıyma ile paketlenmemiş üretim izni ve satış tarihi olmayan tavuk etlerini kesinlikle almamalarını ve bu tür satış yapan yerleri Oda'ya bildirmelerini isteyen Yağmur, “Üretim tarihi bulunmayan poşetlenmiş ürünleri kesinlikle almalarını öneriyoruz, bozuk gıda satan yerlerinde odamıza bildirilmesini istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Yağmur, açıklamasında daha iyi ve kaliteli hizmet vermek istediklerini belirterek, Şikayeti olan tüketicilerin şikayetlerini Oda Başkanlığına ait (0505 376 33 374 veya 0322 365 33 77) numaralı telefonlara yapabileceklerini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz