Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı Eylül’de

Klasikten moderne Adana’da üretilen tüm mobilyaların sergileneceği Mobilya Dekorasyon Fuarı, 25-29 Eylül 2013 tarihleri arasında...

Klasikten moderne Adana’da üretilen tüm mobilyaların sergileneceği Mobilya Dekorasyon Fuarı, 25-29 Eylül 2013 tarihleri arasında açılacak.

TÜYAP Adana Genel Müdür Yardımcısı Bülent Yamaç yaptığı açıklamada, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Adana Ticaret Odası ve Adana Sanayi Odası destekleriyle her yıl büyüyen Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı'nın bu yıl 25-29 Eylül 2013 tarihleri arasında TÜYAP Adana Fuar Merkezi’nde gerçekleşeceğini belirtti. Yamaç, “Fuarımız geçtiğimiz yıl Adana, Afyon, Bursa, Hatay, İstanbul, Kayseri, Mersin ve Osmaniye’den 96 firmanın katılımı ile gerçekleşmiş, 45 bin ziyaretçi tarafından gezilmişti. Bu yıl yurtdışından gelecek ticari alım heyetlerine ve yurtiçinden sektörün yoğun olduğu 50’nin üzerindeki ilden konuyla ilgili mobilyacılara ve konunun profesyonellerine ev sahipliği yapacak” dedi.

Reklam
Reklam

Bülent Yamaç, ev ve ofis mobilyaları, dekorasyon, bahçe mobilyalarının önemli üretici ve ithalatçı firmalarını TÜYAP çatısı altında buluşturacak fuarda, klasikten moderne mobilyaların sergileneceğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: