Adana Mobilya Dekorasyon Fuarına Doğru

 TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından organize edilen "Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı"nın 25-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.

TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından organize edilen "Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı"nın 25-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi. TÜYAP Adana Genel Müdür Yardımcısı Bülent Yamaç, yazılı açıklamasında TÜYAP Adana Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından hazırlanan, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Adana Ticaret Odası ve Adana Sanayi Odası destekleri ile her yıl büyüyen fuarın bu yıl 25-29 Eylül tarihleri arasında Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşeceğini belirtti. Fuara geçen yıl Adana, Afyon, Bursa, Hatay, İstanbul, Kayseri, Mersin ve Osmaniye'den 96 firmanın katıldığını ve 45 bin ziyaretçi tarafından gezildiğini bildiren Yamaç, şunları kaydetti: "Fuar, bu yıl yurt dışından gelecek ticari alım heyetlerine ve yurt içinden sektörün yoğun olduğu 50'in üzerindeki ilden konuyla ilgili mobilyacılara ve konunun profesyonellerine ev sahipliği yapacak. Fuar, ev ve ofis mobilyaları, dekorasyon, bahçe mobilyalarının önemli üretici ve ithalatçı firmalarını TÜYAP çatısı altında buluşturacak. Klasikten moderne mobilyaların sergileneceği bir etkinlik olacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: