Adana Müftülüğü kadınları aile yapısı konusunda bilgilendiriyor

Adana Müftülüğü kadınları aile yapısı konusunda eğitiyor. Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu aile yapısının korunması,...

Adana Müftülüğü kadınları aile yapısı konusunda eğitiyor. Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu aile yapısının korunması, ailevi değerlerin yaşatılması ve güçlendirilmesi konusunda Kur'an kurslarında kadınlara yönelik seminerler düzenliyor.

Bugüne kadar 37 seminer düzenlendiğini belirten İl Müftüsü Arif Gökce, “Eş zamanlı olarak 20 Şubat–31 Mayıs tarihleri arasında planlanan seminerlerimizde Müftü yardımcılarımız Saliha Bilgiç, Mustafa Turan, vaizlerimiz Dr. Ayşe Gültekin, İbrahim Öztürk, Hatice Sümer, Hatice Çerçi, Sümeyra Budak, Fadime Taş ve Din Hizmetleri Uzmanımız Fatma Fidan görev yapmaktadır.” dedi.

Reklam
Reklam

Gökce, "Mayıs ayı sonuna kadar il merkezindeki 118 Kur’an kursumuzda seminer verilecektir. Seminer sonucunda çoğunluğu yetişkin ve kadın olmak üzere yaklaşık 5 bin kişinin aile konulu semineri alması hedeflenmektedir. Kur’an Kurslarımızda ailenin önemi, ailede hoş görünün, sevgi, saygı ve huzurun olması için yapılması faydalı olan hususlar, eşlerin birbirine karşı görevleri, çocuk eğitiminde dikkat edilmesi gerekenler, aile içi şiddet, evlilik birliğinin devamı ve boşanma olgusu gibi konular anlatılmaktadır." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: