Adana Musiki Derneği yeni yılın ilk konserini verdi

TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu tarafından desteklenen Adana Musiki Derneği yeni yılın ilk konserini mühendislere...

TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu tarafından desteklenen Adana Musiki Derneği yeni yılın ilk konserini mühendislere verdi.
Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonundaki Türk Sanat Müziği Konserine katılım yüksek oldu. Şükrü Birbaş ve Ali İntizam’ın yönettiği Adana Musiki Derneği korosu iki bölümden oluşan konserinde sevilen eserleri seslendirdi.
Aralarında mühendislerin de yer aldığı 16’sı bayan 18’i erkek 34 kişiden oluşan Adana Musiki Derneği konserinde sanatçılar ayakta alkışlandı.
TMMOB’ne bağlı bir çok oda başkanının katıldığı konser sonunda Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Mustafa Altıokka koroyu yöneten Şükrü Birbaş ile Ali İntizam’a teşekkür ederek birer çiçek sundu.
Altıokka, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek, mühendislerin yeteneklerini mesleklerinin dışında bu tür etkinliklerde gösterdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz