Adana Müzik Merkezi'nden Engellilere Destek

Adana Müzik Merkezi, kuruluşunun 30. yılı nedeniyle düzenleyeceği etkinliklerden elde edeceği geliri, Seyhan Soroptimist Kulübünün...

Adana Müzik Merkezi, kuruluşunun 30. yılı nedeniyle düzenleyeceği etkinliklerden elde edeceği geliri, Seyhan Soroptimist Kulübünün yürüttüğü "Mesleğim Umudum" projesine bağışlayacağını açıkladı.

Adana Müzik Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Faik Kasapoğolu, Seyhan Soroptimist Kulübü tarafından yürütülen proje ile ilgili detayları, kulüp üyesi ve aynı zamanda proje koordinatörü Esin Parlak'tan duyduğunda çok etkilendiğini ifade etti. Kasapoğlu, yıllarını verdiği meslek yaşamında bir çok sosyal duyarlılık projesine katkıda bulunduklarını, ancak engelli kadınlara meslek edindirmek üzere yola çıkmış olan "Mesleğim Umudum" projesinin kendisini ve tüm ekibini çok etkilediğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Seyhan Soroptimist Kulübü Başkanı Duygu Sezginer ile yaptıkları görüşmede, kulüp başkanı ve üyelerinin proje ve engelli kadınlar konusunda göstermiş olduğu hassasiyetin yoğunluğu karşısında duyarsız kalamadığını belirten Kasapoğlu, Adana'da otuz yıldır başarı ile varlığını sürdüren müzik merkezinin bu projeye katkı sunmak için harekete geçtiğini belirtti.

Duygu Sezginer de, "Bölgemiz için marka olmuş bir kurumun, projemize ve kulübümüze verdiği desteğin öneminin farkındayız , elli engelli kadına umut olmak için yola çıktık ama aldığımız desteklerle bunun çok daha fazlasını yapacağız" dedi.

Faik Kasapoğlu ve Duygu Sezginer, 21 Mart 2013 tarihinde Adana Büyükşehir Belediyesi salonunda düzenlenecek etkinliğe sosyal duyarlılığı yüksek herkesi beklediklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: