Adana-Nabuel Kardeş Şehir Oldu

Adana, Tunus'un Nabeul kenti ile kardeş şehir oldu. Protokolü Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediyesi...

Adana, Tunus'un Nabeul kenti ile kardeş şehir oldu. Protokolü Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zinhi Aldırmaz ile Nabuel Valisi Mouhmut Jaballah imzaladı.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş Başkanlığı'nda Tunus'a giden AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Tunus'un Fahri Konsolosu M. Nuri Sabuncu, Seyhan Belediyesi'nin AK Partili Meclis üyesi Ahmet Nuri Sabuncu'dan oluşan heyet bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Reklam
Reklam

Özellikle Osmanlı dönemine ait tarihi yerlerin ziyaretinden sonra Nabuel Valiliği'ne geçen Türk heyeti, Vali Mouhmut Jaballah ile bir süre görüştü. Burada, Türkiye ile Tunus arasındaki ilişkilerin her alanda en üst düzeye çıkması ve Adana ile Nabuel'in 'kardeş şehir' olması için protokol imzalandı. Protokolü Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile Nabuel Valisi Mouhmut Jaballah imzaladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz