Adana Optimum 'yılın en iyi outlet’ ödülünü aldı

Adana Optimum 'yılın en iyi outlet’ ödülünü aldı.Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) tarafından yılın...

Adana Optimum 'yılın en iyi outlet’ ödülünü aldı.
Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) tarafından yılın en iyi alışveriş merkezlerini ve perakendecilerini belirlemek amacıyla 7 Aralıkta İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen ödül töreninde 8 kategoride 44 proje yarıştı.
8 Nisan 2011’de açılan Adana Optimum Outlet, bölgenin en büyük outlet alışveriş merkezi olarak 2011 yılında AMPD tarafından Türkiye’de ”Yılın En İyi Outlet’i” ödülüne layık görüldü.
Ödül programı ICSC, NRF, Euro Commerce ve FAPRA'nın katkıları ve ödül kriterleri dikkate alınarak Türkiye’den ve dünyadan sektörün önden gelen isimlerinden oluşan kalabalık bir jüri tarafından yapıldı.
AMPD Yönetim Kurulu, İstişare Konseyi ve AMPD üyelerinin oylarıyla Optimum Outlet Adana Türkiye’nin En İyi Outlet’i ödülüne layık görüldü. Adana Optimum yetkilileri, bu başarıyı müşterileri ile paylaştıklarını belirttiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz