Adana Organize Sanayi Bölgesi Ve Galericiler Sitesi'ne Noter

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Mehmet Şükrü Erdinç, Hacı...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Mehmet Şükrü Erdinç, Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi ile Galericiler Sitesi’ne noter açılacağını bildirildi.

Adana OSB ve OGS yönetimlerinin talepleri doğrultusunda çalışma yürüten milletvekilleri Ünüvar ve Erdinç, Adalet Bakanlığı yetkilileri ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin nezdinde yaptıkları girişimlerin neticesini aldı. Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü’nün yaptığı incelemeler sonuda bu bölgelere yeni noterlik kurulması karara bağlandı.

Reklam
Reklam

Milletvekili Erdinç, şehir merkezine uzak mesafede bulunan bölge esnafının noterlik işlemleri için artık kilometrelerce yol gelmelerine gerek kalmayacağını söyledi.

Milletvekili Ünüvar ise Adana’ya 1990 yılından bu yana noterlik verilmediğine dikkat çekerek, bu hizmetin Adanalı esnaflar için çok önemli olduğunu vurguladı. Ünüvar, “En kısa zamanda açılacak noterlik binaları sayesinde esnaflarımız hem zaman kaybından hem de gereksiz bir şekilde yaptıkları fazla harcamadan kurtulmuş olacak. Gelecek bu hizmet şimdiden Adana’mıza hayırlı olsun.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: