Adana Osb’den Vekillere ‘’noter’’ Teşekkürü

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü, bölgede, sanayicilerin önemli bir ihtiyacı olan...

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü, bölgede, sanayicilerin önemli bir ihtiyacı olan noterin açılması konusunda büyük destek sağlayan Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Mehmet Şükrü Erdinç'e teşekkür ettiklerini bildirdi.

Başkan Sütcü, kent merkezine uzak mesafede bulunan bölgeye noterin getirilmesiyle zaman kaybının önleneceği gibi kent merkezine gidiş dönüş maliyetlerinin de olmayacağını kaydetti.

Bölgeye noterin getirilmesi için Adalet Bakanlığı’na başvuruda bulunduklarını ve milletvekillerinin de bu başvurunun sonuçlandırılması için çaba sarf ettiklerini belirten Sütcü, ‘’Sanayicimiz için zaman nakit para kadar değerlidir. Bu nedenle noter hizmetinin bölgeye getirilmesi sayesinde artık bu işlemler için kilometrelerce yol kat edilmek zorunda kalınmayacak’’ dedi.

Reklam
Reklam

Adana HSOSB’nin bölge ekonomisindeki önemine dikkati çeken Sütcü, ulusal ve uluslararası firmaların ilgi odağı olan bölgede sanayilerin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri birer birer getirdiklerini ifade etti.

Sütcü, bölgedeki ihtiyaçların giderilmesi konusunda gerek Adana Milletvekilleri, gerekse Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile büyükşehir ve ilçe belediyesi başta olmak üzere tüm kamu kuruluşlarından büyük destek gördüklerini, bu konuda yönetim kurulu ve tüm sanayiciler adına herkese teşekkür ettiklerini kaydetti.

Sütcü, bölgeye Sosyal Güvenlik Kurumu şubesi ile Gümrük Müdürlüğü kurulması konusundaki çalışmaların da sürdüğünü sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: