Adana Oto Galericiler Sitesi Başkanı Öcal:

 Adana Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal, oto galericiler sitesini daha iyi yerlere getirmek için mücadele edeceklerini bildirdi.

Adana Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal, oto galericiler sitesini daha iyi yerlere getirmek için mücadele edeceklerini bildirdi. Öcal, yazılı açıklamasında, oto galericiler sitesinin kurumsal kimlik kazandığını vurguladı. Genel kurulda güven tazelediklerini anımsatan Öcal, "İki dönem başkanlık görevini yürüttüğüm sitemizde yönetim olarak eksikleri yüzde 90 oranında giderdik. Görev yaptığımız yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Yeniden seçilen yönetim kurulu arkadaşlarımızla oto galericiler sitesini daha iyi yerlere getirebilmek için mücadele edeceğiz. Kalan hizmetleri de tamamlayarak önemli projeleri hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: