Adana Polisi 22 Yıl Önce Çalınan Otomobili Buldu

Adana polisi 22 yıl önce bir hafta önce alındıktan sonra Manisa'dan çalınan otomobili buldu.Edinilen bilgiye...

Adana polisi 22 yıl önce bir hafta önce alındıktan sonra Manisa'dan çalınan otomobili buldu.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, çalıntı motosiklet ve otomobillerin bulunması için uygulama yapan Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri 01 FS 042 otomobilden şüphelendi. Otomobilin plakasının sorgulandığında bir problem olmadığı anlaşıldı. Ancak polis otomobilin motor ve şase numarasından yaptığı incelemede otomobilin 22 yıl önce Manisa'nın Salihli ilçesinden çalındığını belirledi. Polis otomobili emniyet bahçesine çekerek araştırmayı derinleştirdi. Yapılan çalışmada otomobili alan kişinin bir hafta aracına binmeden çalındığı daha sonra Batman'a götürülerek burada satıldığı, plakasının değiştirildiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

En son yakalandığında otomobili kullanan kişinin de otomobili satın alan 6 kişi olduğu öğrenildi. Şimdi otomobil kriminal tarafından incelenerek daha sonra sahibine teslim edilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: