Adana Sosyal Hizmetler Vakfı Murat Kekilli Yi Ağırladı

Adanalı ünlü sanatçı Murat Kekilli Adana Sosyal Hizmetler Vakfı'nı ziyaret etti.Adana Sosyal Hizmetler Vakfı Başkanı...

Adanalı ünlü sanatçı Murat Kekilli Adana Sosyal Hizmetler Vakfı'nı ziyaret etti.

Adana Sosyal Hizmetler Vakfı Başkanı Nusrettin İlhan ziyarette, vakfın kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgi verirken bugüne kadar geçen süreçte bir çok örnek çalışmaya imza attıklarını söyledi.

Sanatçı Murat Kekilli’nin bu ziyaretinden memnun olduklarını söyleyen İlhan, "Bugüne kadar bir çok albüm çıkarmış, yüzlerce konser vermiş ve başarılı çalışmalara imza atmış sanatçımızın Adanalı olması ayrı bir anlam ifade etmektedir. Ülkemizi ve ilimizi gerek yurt içi gerekse yurt dışında yapmış olduğu çalışmalarla en iyi şekilde temsil ettiğinden dolayı Adana Sosyal Hizmetler Vakfı olarak Murat Kekilli'nin çalışmalarını her zaman destekleyecek ve her zaman yanında olacağız. Biz vakıf olarak Adanamızın özlemle beklediği Murat Kekilli ile ilçelerimizi de kapsayacak konserler düzenleyeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Sanatçı Murat Kekilli de Adana'nın insanının yetenekli, başarılı bununla birlikte biraz moral ve motivasyonla başaramayacağı bir işin olmayacağını ifade etti.

Adana merkez ile ilçelerinde, yaylalarında ve denizinde konserler vermekten memnun olacağını dile getiren Kekilli, vakfın bu anlamlı daveti için teşekkür ettiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: