Adana Valiliğinden Bayram Tedbirleri

  Adana Valiliği, Kurban Bayramı tatili nedeniyle emniyet ve diğer hizmetlerin aksamaması için ilgili personelin 24 saat görev yapacağını bildirdi.

Adana Valiliği, Kurban Bayramı tatili nedeniyle emniyet ve diğer hizmetlerin aksamaması için ilgili personelin 24 saat görev yapacağını bildirdi. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kurban Bayramı tatili nedeniyle, emniyet, asayiş, trafik, sağlık, belediye, iletişim, elektrik, özel idare, karayolları, demiryolları ve diğer hizmetlerle ilgili olarak kamu kurum ve kuruluşları açısından vatandaşların herhangi bir sorunla karşılaştıklarında gereken kolaylığı sağlamak amacıyla tedbirler alındı. Genel güvenlik ve asayişin temini, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması, Kurban Bayramı tatilinin huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Şube Müdürlüğünün Kurban Bayramı tatili süresince ekiplerini takviye ederek kendi yönlerinden gerekli tedbirleri alacak. Kurban Bayramı öncesi emniyet müdürlüğü ekipleri, gerektiğinde yaya olarak halkın yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezlerinde her türlü asayiş olaylarına karşı tedbirlerini alıp, kontrollerini sürdürecek. Emniyetin diğer birimleri de kendi sorumluluk alanları içerisinde gerekli tedbirleri alarak çalışmalarını sürdürecek. Tatil süresince İl Jandarma Komutanlığına bağlı tüm birimler de 24 saat esasına göre meydana gelebilecek olayları önlemek ve müdahale etmek için yeterli personeli görevlendirerek gerekli tedbirleri alacak. Açıklamada, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü 112 Hızır Acil Servisi, Büyükşehir Belediyesi, Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş, Türk Telekom, İl Özel İdaresi, belediyeler ve kaymakamlıkların işbirliğiyle tatil süresince hizmetlerin aksatılkadan yürütüleveği d kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: