Adana'da 17 mahalle su taşkınından kurtuluyor

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ASKİ tarafından yürütülen Güney Seyhan’ın 17 mahallesini su taşkınından...

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ASKİ tarafından yürütülen Güney Seyhan’ın 17 mahallesini su taşkınından kurtaracak çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

inşaat nedeniyle D-400 karayolunun kısa süreli trafiğe kapandığını, bu nedenle Adanalılardan özür dilediğini vurgulayan Aldırmaz, “Bu konuda hemşehrilerimizin anlayışına sığınıyoruz. Büyükşehir, ASKİ, TEDAŞ ve DHM elele vermiş 17 mahallenin sorununu ortadan kaldırıyor. Adanamıza hayırlı olsun.” dedi.

D-400 karayolu Şakirpaşa Mahallesi girişindeki çalışmaların gece-gündüz demeden sürdüğünü ifade eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Burası 17 mahallenin yağmur suyunu deşarj edecek bir bölge. Bu bağlantı tamamlandıktan sonra Güney Seyhan’daki 17 mahalle ile Yeni Valilik yanındaki Kanalköprü’de su taşkınları yaşanmayacak” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Çalışmalar nedeniyle 24 saat veya 30 saat süreyle D-400 karayolunun trafiğini kestiklerini kaydeden Aldırmaz, “Adanalıların anlayışına sığınıyoruz. Bizi anlayışla karşılayacakları için teşekkür ediyoruz. Esas olan 17 mahalle ile yeni Vilayet’in yanındaki bölgenin su taşkınlarından kurtarılmasıdır. Yılların ihmalini ortadan kaldırıyoruz. ASKİ bu çalışmayı başarıyla yapıyor. Hepsini tebrik ediyorum. Adanamıza hayırlı olsun” dedi.

Büyükşehir, ASKİ, TEDAŞ ve DHM’nın elele verdiğini, 17 mahallenin sorununu ortadan kaldırdığını anlatan Başkan Vekili Aldırmaz, “Bu uyum nedeniyle TEDAŞ’a, DHM yöneticilerine, mesai arkadaşım olan ASKİ yöneticilerine, dolayısıyla müteahhitlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca, 1 gün veya 1,5 günlük trafik sıkıntısından dolayı Adanalılardan özür diliyorum.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: