Adana'da 3 Polisi Yaralayan Zanlı Tutuklandı

Adana'da 4 ay önce silah kaçakçılığı yapıldığı ihbarı üzerine bir eve baskın düzenleyen 3 polisi...

Adana'da 4 ay önce silah kaçakçılığı yapıldığı ihbarı üzerine bir eve baskın düzenleyen 3 polisi yaraladıktan sonra kaçan zanlı bir apartmandan çıkarken yakalandı. Adliyeye çıkartılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Merkez Yüreğir ilçesindeki Akıncılar Mahallesi 3948 Sokak'ta 23 Mart günü saat 18.30 sıralarında meydana gelen olayda, Terörle Mücadele ve Özel Hareket Şubesi'nde görevli ekipler, silah kaçakçılığı yapıldığı bilgisi üzerine 'Cin Ali' lakaplı 41 yaşındaki Ali Ç.'nin yaşadığı iki katlı eve baskın yaptı. Baskın sırasında evin içinden açılan ateş sonucu polislerden Başkomiser Kemal Dağlı, polis memurları Arafat Alkan ve Esat Göçmen yaralandı. Yaralı polisler meslektaşları tarafından hastanelere kaldırılırken, silahı kullandığı iddia edilen Ali Ç., yaşanan kargaşadan yararlanarak kaçtı.

Reklam
Reklam

Olaydan sonra şehir dışına çıktığı tespit edilen şüpheli Ali Ç.'nin Adana'ya döndüğü bilgisini alan polis ekipleri, hemen harekete geçti. Zanlı Ali Ç., sıkı bir takip sonucu merkez Seyhan ilçesindeki Cemal Paşa Mahallesi Gazipaşa Bulvarı üzerindeki bir apartmandan çıkarken yakalandı. Polis, daha sonra zanlının olayda kullandığı iddia edilen tabancayı da ele geçirdi.

Adliyeye çıkartılan zanlı Ali Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayda ağır yaralanan ve uzun süre yoğun bakımda kalan Başkomiser Kemal Dağlı'nın taburcu edilerek yeniden görevine döndüğü öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz