Adana'da 5 şehit yakını ile bir gaziye devlet övünç madalyası verildi

Adana'da düzenlenen törenle 5 şehit yakını ve bir gaziye devlet övünç madalyası verildi.Büyükşehir Belediyesi Tiyatro...

Adana'da düzenlenen törenle 5 şehit yakını ve bir gaziye devlet övünç madalyası verildi.

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda yapılan törende, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül adına, 5 şehit yakınına ve bir gaziye Vali Hüseyin Avni Coş tarafından madalyaları verilirken duygu dolu anlar yaşandı. Törende sahneye yansıtılan şehitlerin fotoğrafı sonrası yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Törende Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, şehit yakınlarının yakasına madalyalarını taktı. Törene, 6. Mekanize Piyade Tümeni Komutanı Garnizon Komutanı Tümgeneral Sezai Bostancı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve ilçe kaymakamları ile şehit aileleri ve gaziler katıldı. Madalyalar, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül adına Adana Valisi Hüseyin Avni Coş tarafından gazi ve şehit yakınlarına takılırken, duygu dolu anlar yaşandı.

Reklam
Reklam

Törene Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, 6'ncı Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Sezai Bostancı, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Murat Koç, Bölge Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, askeri ve resmi erkan ile çok sayıda davetli katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: