Adana'da Atatürk Oratoryosu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74. yıldönümünde Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi’nde çeşitli etkinliklerle...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74. yıldönümünde Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi’nde çeşitli etkinliklerle anıldı.

Adana ve çevresinin sadece alışveriş değil eğlence ve yaşam merkezi olan Optimum’da, Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerde Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirilirken duygulu anlar yaşandı. Alışveriş merkezinin zemin katındaki anma etkinliğinde çeşitli dans gösterileri de gerçekleştirildi.

‘Atatürk Oratoryosu’nun da sahnelendiği etkinlikler de Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Atatürk, adeta sevgi seliyle anıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: