Adana'da Ayakkabıcılara Site Desteği

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, kentte faaliyet gösteren ayakkabı imalatçısı esnafın düzenli bir siteye kavuşması için her türlü

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, kentte faaliyet gösteren ayakkabı imalatçısı esnafın düzenli bir siteye kavuşması için her türlü desteğe hazır olduklarını açıkladı.

Aldırmaz, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Sadi Sürenkök'ün de katıldığı bir toplantıda ayakkabıcı esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Site için esnaflardan sayı ve istedikleri iş yerlerinin büyüklüğü konusunda bilgi isteyen Aldırmaz, şunları kaydetti:

"Biz de bu bilgilere göre site için bir yer belirleyip, imar sorununu çözelim. Çünkü sektörün büyümesi için siteleşmek şart. Şu anda iki yer var. Ancak siz nereyi istiyorsanız siteyi oraya kurarız."

Reklam
Reklam

ADASO Başkanı Sadi Sürenkök de, Adana'da ayakkabıcılık sektörünün geçmişinin çok eski olduğunu belirterek, "Konya'da ayakkabıcılar sitesini gördük. Onlar mekan sorunu çözdüğü için bir adım öne geçmişler. Oysa ki sektörün geçmişi Adana'dan daha yeni. Biz öncelikle ayakkabıcıların bir siteye kavuşmasını istiyoruz. Ayakkabıcılık desteklenmesi gerekene sektörlerden birisi. Biz desteğe hazırız" ifadeleri kullandı.

Ayakkabıcı esnafı da kendi aralarında konuşup, konuyu değerlendireceklerini, yer için hem fikir olduklarını ve siteye kavuşmayı çok istediklerini belirttiler.

Muhabir: Ali Güreli

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: