Adana'da Basketbol Saha Hakemliği Kursu

 Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Rıza Öztürk, klasmana daha çok hakem gönderme amacıyla kurs düzenlediklerini bildirdi.

Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Rıza Öztürk, klasmana daha çok hakem gönderme amacıyla kurs düzenlediklerini bildirdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Öztürk, Menderes Spor Salonu’nda açılan kursa, 4’ü kadın 24 hakem adayının katıldığı belirtti. Bu sezon 650 lig maçı yaparak rekor kıracaklarını bildiren Öztürk, şunları kaydetti: "Bu müsabakalarda hakem açığını gidermek için basketbol saha hakemliği kursu açtık. Asıl hedefimiz, kaliteli hakem kazandırmak olacak. Hakemlikte ivme yakalayıp klasmana daha çok hakem göndermeyi hedefliyoruz. Bu işe gönül veren, önemseyen ve sorumlu davranan hakemler mutlaka iyi yerlere gelecek." Mersin A Klasman hakemlerinden İsmail Aydın yönetiminde gerçekleştirilen kursta yazılı sınav sonrası başarılı olan hakem adaylarının atletik sınava tabi tutulduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: