Adana'da Belediye Hizmetleri

Büyükşehir Belediyesi, trafik akışının daha düzenli ve güvenli olması amacıyla sorumluluk alanına giren cadde ve bulvarlara çizgi çekiyor.

Büyükşehir Belediyesi, trafik akışının daha düzenli ve güvenli olması amacıyla sorumluluk alanına giren cadde ve bulvarlara çizgi çekiyor. Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, çekilen yol çizgilerinin, yeni asfaltlanan cadde ve bulvarlara daha güzel bir görünüm kazandırıp, trafik akışının daha düzenli ve güvenli olmasını sağladığı ifade edildi. Kentteki tüm cadde ve bulvarlara çizgi çekileceğinin belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Adana Büyükşehir Belediyesi, trafik akışının daha düzenli ve güvenli olması amacıyla sorumluluk alanına giren cadde ve bulvarlara çizgi çekiyor. Son olarak Ali Bozdoğanoğlu Bulvarı'nda çizgi çekme çalışması yürüten ekipler, buradaki çizgi işlemini kısa sürede tamamladı."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: