Adana'da Bıçaklı Saldırı: 1 Yaralı

Adana'da bir kişi, kendisine "deli" diyerek alay ettiğini öne sürülen kişiyi boğazından bıçaklayarak ağır yaraladı

Adana'da bir kişi, kendisine "deli" diyerek alay ettiğini öne sürülen kişiyi boğazından bıçaklayarak ağır yaraladı

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Yüzme Havuzu önünde meydana gelen olayda, A.Ç. (21), daha önceden kendisine "deli" diyerek alay eden ve bu yüzden kavga ettiği öne sürülen Deniz Turgut (16) ile karşılaştı.

Şüpheli A.Ç. hiç bir şey söylemeden Deniz Turgut'a bıçakla saldırıp, boğazından yaraladı.

Turgut, çevredeki vatandaşların olay yerine çağırdığı ambulansla kaldırıldığı Adana Devlet Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

Olay yerinden kaçan şüpheli A.Ç ise polis ekipleri tarafından 1077 sokakta olayda kullandığı bıçakla yakalanarak gözaltına alındı.

Bu arada Turgut'un yakınları, sağlık ekiplerinin olay yerine geç geldiğini ileri sürüp, mahallede bulunan 12 No'lu Acil Sağlık Hizmetleri binasının sundurmasına zarar verdi.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, Turgut'un durumunun ağır olduğu bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz