Adana'da biçerdöverle hasat denetimleri yoğunlaştı

Adana'da buğday hasadının başlaması üzerine teknik personel kontrolünde biçerdöverle hasat denetimleri yoğunlaştı.<br/>İl Tarım Müdürü Fikret...

Adana'da buğday hasadının başlaması üzerine teknik personel kontrolünde biçerdöverle hasat denetimleri yoğunlaştı.
İl Tarım Müdürü Fikret Coşkun, biçerdöver tarla kontrollerini incelemek ve buğday hasadını yerinde görmek için Kürkçüler ve Baklalı mahallelerindeki üreticilerle görüştü.
Coşkun, tarla sahipleri ve biçerdöver operatörleri ile bilgi alışverişinde bulunarak üreticilerin bol ve kazançlı bir hasat sezonu geçirmeleri temennisinde bulundu.
Yumurtalık ve Karataş ilçelerindeki kıraç arazilerde başlatılan denetimlerde herhangi bir kusur tespit edilmediğini anlatan Coşkun, "Yapılan denetimler sırasında biçerdöver sahipleri ve sürücüler, dane kaybı başta olmak üzere Valilik tebliğinde bahsi geçen konular hakkında bilgilendirildi. Üreticiler, eksiklikler durumunda cezai müeyyide uygulanacağı konusunda uyarıldı." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz