Adana’da Binicilik Şöleni 8 Ayrı Yarışla Başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Engel Atlama Binicilik Yarışmaları 15 Haziran...

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Engel Atlama Binicilik Yarışmaları 15 Haziran Cumartesi günü Adana'da yapılacak. İki gün sürecek yarışlar ücretsiz olarak izlenebilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası kapsamında iki gün boyunca Adana Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenecek etkinlikte 8 ayrı yarışma yapılacak. 15 - 16 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek yarışların sorunsuz geçmesi için tüm hazırlıklar tamamlandı. 74 atın 2 gün mücadele edeceği yarışmaların son gününde de biniciler Gençlik ve Spor Bakanlığı kupası için yarışacak.

Reklam
Reklam

Yarışların halka açık ve ücretsiz olacağını ifade eden Adana Atlı Spor Kulübü Başkanı Namık Kemal Güngören, kent merkezinde bulunan 186 dönümlük arazide kurulu olan tesiste ata sporunun en iyi şekilde yaşatılması için tüm katkıları sağlayacaklarını belirtti.

Kulübe ait 12 atın yanı sıra kulüp üyelerinin de 26’ya yakın atı bulunduğuna dikkat çeken Güngören, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Adana Valilik Kupası, Büyükşehir Belediyesi Kupası’na ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyduklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: