Adana'da Bir Çocuk Boğulma Tehlikesi Geçirdi

Adana'da sulama kanalına giren ve boğulma tehlikesi geçiren 8 yaşındaki çocuk, yaklaşık 45 dakika sonra sudan çıkartıldı.

Adana'da sulama kanalına giren ve boğulma tehlikesi geçiren 8 yaşındaki çocuk, yaklaşık 45 dakika sonra sudan çıkartıldı.

Merkez Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi'nde oturan 8 yaşındaki Abdullah Zorlu ve ağabeyi Yunus Emre Zorlu (10), serinlemek için Levent Mahallesi'ndeki DSİ'ye ait sulama kanalına girdi.

Bir süre yüzen Yunus Emre Zorlu, kardeşinin suda çırpındığını görerek yardım etmeye çalıştı. Çevredeki vatandaşların da yardım çabalarına rağmen Abdullah Zorlu çıkarılamadı.

Zorlu'nun akıntıya kapılmasının ardından olay yerine Adana Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı ekipler ile Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekipleri çağrıldı.

Reklam
Reklam

Olay yerine gelen ekipler, kanal boyunca yaklaşık 8 kilometrelik bir alanda arama yaptı.

Yaklaşık 45 dakika sonra bulunarak sudan çıkartılan Zorlu, ambulansla Başkent Üniversitesi Yüreğir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Küçük çocuğun hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

Muhabir: Ömer Yıldız / Aykut Ünlüpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: