Adana'da Bir Haftada 17 Kişi 237 Kilo Esrarla Yakalandı

Adana’da, son bir hafta içinde uyuşturucu tacirlerine yönelik 13 ayrı operasyonda 17 kişi, 237 kilo...

Adana’da, son bir hafta içinde uyuşturucu tacirlerine yönelik 13 ayrı operasyonda 17 kişi, 237 kilo esrarla yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti yapan zehir tacirlerine yönelik bir hafta içinde 13 operasyon gerçekleştirildi. 17 şahsın gözaltına alındığı operasyonlarda, yapılan aramalarda 237 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

Şahıslar, değişik illerden temin ettikleri uyuşturucuyu gerek kilogramlık, gerekse kullanıma hazır (fişek tabir edilen) paketler halinde hazırladıkları uyuşturucu maddeleri piyasaya süremeden yakalandı.

Reklam
Reklam

Emniyetten yapılan açıklamada, “Bu uyuşturucuların ele geçirilmesi neticesinde 118 bin 500 bin kişinin zehirlenmesi engellenmiştir. Her türlü suç ve suçlu ile mücadelede olduğu gibi, uyuşturucu ticareti ve kaçakçılık olaylarında da vatandaşlarımızın desteği önemlidir. Aldığımız destekle halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak adına zehir tacirlerine yönelik operasyonlara kararlı bir şekilde devam ediliyor. Aynı anda uyuşturucunun pençesine düşmüş gençlerimizi bu illetten kurtarmak için sosyal projelerle destekleme çalışmalarına da özel önem veriliyor.” denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz