Adana'da bomba hazırlarken yaralanan terör örgütü yandaşı öldü

Adana'da bir evde el yapımı boru tipi bomba yaparken yaşanan patlamada yaralanan terör örgütü yandaşı...

Adana'da bir evde el yapımı boru tipi bomba yaparken yaşanan patlamada yaralanan terör örgütü yandaşı tedavi gördüğü hastanede öldü. Yaşanan patlamada Bilal U. daha önce hayatını kaybetmişti.

Merkez Seyhan İlçesi Ova Mahallesi 44020 Sokak'taki üç katlı bir evde Bilal U. ile Fırat A. korsan gösteriler sırasında polise karşı kullanmak için boru tipi el yapımı bomba hazırlığı yaparken bomba patlamıştı. Patlama sonucu kolu kopan Bilal U. olay yerine çağrılan ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne; vücudunda ağır yanıklar bulunan Fırat A. ise Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Bilal U. tedavi gördüğü hastanede ölürken, durumu ağır olan Fırat A' tedavisi sürdüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti. Fırat A.’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Adana Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, konuyla ilgili açıklamasında “Bunlar bizim insanımızdan ne ister? Anlamak mümkün değil. Anneler babalar çocuklarına sahip çıkmazlarsa daha çok gencin canı yanar. Lütfen çocuklarına sahip çıksınlar.'' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz