Adana'da boşanma kavgası: 6 yaralı

ADANA (İHA) - Adana'da bir kişinin, boşanmak isteyen ayrı yaşadığı eşinin evini basması sonucu çıkan kavgada, karı koca ile birlikte 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 3 çocuk babası Lokman Ö. (35), yaklaşık 8 aydır ayrı yaşadığı eşi Aysel Ö'nün (35) boşanmak istediğini öğrendi. Kardeşi Turan Ö'yü de (23) yanına alan Lokman Ö, Gülbahçesi Mahallesi 9. Sokak 47 numaradaki eşinin çocuklarıyla birlikte yaşadığı eve gitti. Aysel Ö. ise, aynı mahallede oturan babasını telefonla arayarak, "Yetişin kocam evimi bastı" diyerek yardım istedi. Baba Nihat E. (58), çocukları Hakan E. (27) ve Kaya E. (30) geldikleri evde, Lokman Ö. ve kardeşi Turan Ö. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada, Nihat E, oğlu Hakan, Kaya ve kızı Aysel Ö. ile Lokman Ö. ve Turan Ö. bıçak ve sopayla yaralandı.

Reklam
Reklam

Yaralılar Nihat E, Hakan E, Kaya E. ve Aysel Ö, taksiyle Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Aysel Ö, sağlık karneleri yanlarında olmadığı için hastanede kendisi, babası ve kardeşleri için tedavi karşılığında açık senet imzaladı. Diğer yaralılar Lokman Ö. ile kardeşi Turan Ö. de, ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne getirildi. Ancak kavgaya karışan yaralıların aynı hastanede olduğu öğrenilince yaralı 2 kişi, buradan Adana Numune Hastanesi'ne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.