Adana'da Camide Yankesicilik Iddiası

Kozan ilçesinde bir kişi, camide abdest aldığı sırada askıya astığı ceketinin cebindeki 9 bin lirasının çalındığını iddia ederek polise başvurdu.

Kozan ilçesinde bir kişi, camide abdest aldığı sırada askıya astığı ceketinin cebindeki 9 bin lirasının çalındığını iddia ederek polise başvurdu.

Hayvan alım satımı yapan Bahri Kızıldağ, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Fatih Camisi'nde abdest aldığı sırada şadırvandaki askıya astığı ceketinden 9 bin liranın çalındığını söyleyerek polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek ifade veren Kızıldağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, cebindeki 9 bin lirayla büyükbaş hayvan almak için İmamoğlu ilçesine gittiğini ancak istediği hayvanları bulamayınca parayı harcamadan Kozan'a döndüğünü anlattı.

Reklam
Reklam

Namazı kıldıktan sonra köye dönmeyi düşündüğünü belirten Kızıldağ, "Abdest aldıktan sonra askıya astığım ceketimin cebindeki parayı şalvarımın cebine koymak istedim. Bu sırada ceketimin cep astarının dışarda olduğunu gördüm. Poşet içerisinde sarılı olan para da yerinde yoktu. Emin olmak için arabamı da kontrol ettim ama para yoktu" dedi.

Muhabir: Volkan Varan / Anıl Bağrık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: