Adana'da Cinayet

Otomobiliyle kız arkadaşını gezdiren gencin, kendisini polis olarak tanıtarak kız arkadaşına sarkıntılık yaptığı iddia edilen kişinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybettiği öne sürüldü.

Otomobiliyle kız arkadaşını gezdiren gencin, kendisini polis olarak tanıtarak kız arkadaşına sarkıntılık yaptığı iddia edilen kişinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybettiği öne sürüldü. İddiaya göre, minibüs şoförlüğü yapan Yusuf Doğruoğulları (25), henüz ismi öğrenilemeyen kız arkadaşını otomobille alarak merkez Çukurova ilçesi Topalaklar köyünde gezintiye çıktı. Doğruoğluları'nın Dörtler Mahallesi yakınlarında otomobilini park ederek kız arkadaşıyla sohbet ettiği sırada yanlarına elinde telsiz bulunan bir kişi geldi. Kendisini polis olarak tanıtarak otomobildeki genç kıza sarkıntılık yaptığı ileri sürülen ve kimliği belirlenemeyen şahıs, kendisine karşı koyan Yusuf Doğruoğulları'nı bıçaklayarak kaçtı. Genç kız ise durumu sağlık görevlileri ve jandarma ekiplerine bildirdi. Ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama Merkezi'ne kaldırılan Doğruoğulları müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölen gencin cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak Sarıçam ilçesindeki İncirlik Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cinayet zanlısının yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: